Éremeső!

A Költészet Napján, 2017. április 11-én rendeztük meg a már hagyománnyá vált iskolai gépírásversenyt 47 diák (épek és mozgássérültek együtt) részvételével. A versenyzők tíz percen keresztül másoltak József Attila: Curriculum Vitae-jéből.

Az első helyezést Gottl Áron 12. G tanuló érte el (2317 karakter/10 perc), a 2. Kunsay Péter (9.I osztály, 1782 karakter/10 perc). a 3. pedig Molnár Zsolt (12.G osztály, 1605 karakter/10 perc) lett.

A verseny színvonalát, a minőségi munkára törekvést mutatja, hogy a kiemelkedő teljesítményeken túl, 20 diáknak sikerült hibátlan eredményt elérni.

A 9.E osztályban is megrendeztük a gépírásversenyt. Náluk azért külön, mert még kezdők, csak ebben a tanévben kezdték el tanulni ezt a tantárgyat. Ők is sikeresen „vették az akadályt”, kiválóan teljesítettek. Első Szeremley Izabella lett (1897 karakter/10 perc), a 2. helyen Ladó Richárd (1400 karakter/10 perc) végzett, a 3. pedig Sándor Marie (1378 karakter/10 perc) lett.

Az Országos Gépírásversenyt 2017. április 28-án tartották, melyen három verseny- és életkori kategóriában vettünk részt. Diákjaink kiemelkedően teljesítettek

A másolás I. helyezettje Viski Rajmund 9. osztályos tanulónk lett, diktálásban Jakab Zoltán 10. osztályos tanulónk végzett az élen, szövegszerkesztésben pedig két első helyet is elhoztunk Gazda László és Horváth Krisztofer jóvoltából.
További versenyzőink, akikre nagyon büszkék vagyunk: Horváth Dominik, Ledniczky György, Farkas Melody, Murguly Elemér, Topánka Krisztián és Trockis Mariann.

Május 31-én a II. Kerületi Önkormányzat serleggel és oklevéllel jutalmazta mindazokat, akik az elmúlt évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak tanulmányi vagy sportversenyeken, így a gépírás versenyeken elért eredményekért az addeturos győztesek is elismerésben részesültek.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.