Sunday School

Nagyszabású rendezvényt szervez a Baptista Szeretetszolgálat január 28-án. A mintegy két órás rendezvény központi dicsőítéssel, énekléssel, zenével indul  többek között  Mező Misi, Pintér Béla, Szabó Balázs, Török Máté és Zámbó Robi közreműködésével. Azt követően a résztvevők csoportos bontásban, interaktív módon tanulmányozzák a Bibliát Steiner József missziói igazgató és az iskolalelkészek vezetésével. Végezetül Szenczy Sándor, a […]

Tovább

“Cipősdobozoztunk!”

Idén is több, mint 30 cipősdoboz ajándékot készítettek iskolánk tanulói, melyeket nagy örömmel osztottunk ki azok között a diákok között, akik számára ez segítséget jelentett az ünnepi készülődésben. Köszönjük a nevükben is!

Tovább

Munkalehetőség

Logopédus óraadó pedagógust keresünk családias, barátságos, együttműködő közösségünkbe.  Ha Ön úgy érzi, hogy szívesen lenne az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola munkatársa, úgy várjuk fényképes önéletrajzát és motivációs levelét – Kékesné Czinder Gabriella igazgató asszonynak címezve – az addetur@baptistaoktatas.hu e-mail címre.

Tovább

Karácsonyoztunk

Biztosan mindenki azt gondolja, hogy az ő iskolai karácsonyi ünnepsége a legszebb, a legmeghittebb. Mi viszont meg vagyunk győződve arról, hogy az addeturos Karácsonyok egyedülállóan bensőségesek és szeretetteljesek: rólunk, nekünk szólnak. A szünet előtti utolsó tanítási napon tartott karácsonyi összejövetelt és műsort is áthatotta a különleges addeturos érzés, az egy család vagyunk és összetartozunk érzete. […]

Tovább

Tudjátok már ki volt a Mikulás?

Idén is járt nálunk a Mikulás! Segítőit iskolánk munkatársai és amerikai baptista barátaink közül válogatta! Felejthetetlen élmény, sok-sok varázslat, és persze értékes ajándékok, amelyeket ezúton is köszönünk Brett Bartlett-nek és amerikai baptista barátainknak! S hogy a Mikulás ki volt? Persze, hogy Imre “bácsi”, akinél jobb Mikulást még Lappföldön sem találunk!

Tovább