A felvételi időpontja

Intézményünkben a felvételi 2017. február 22-én, február 23-án és március 8-án lesz. A felvételire behívottak a csatolt fájlban találhatják, hogy számukra melyik napon hány órától kezdődik az elbeszélgetés. Minden felvételiző oktatási azonosítójával keresheti ki a rá vonatkozó időpontot, amely itt megtekinthető. Kérjük, hogy az elbeszélgetésre a tanuló feltétlenül hozza magával a következőket: személyi igazolványát; a […]

Tovább

Köszönet a Victoria Alapítványnak!

Még tavaly sikerrel pályáztunk a Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány kiírására, melynek eredményeként közel 700 forintot nyertünk. A KiroMED Zéta gerincnyújtó padot már korábban megvásároltuk, a Mowego guruló járássegítőt meg kellett rendelnünk, így arra egy kicsit vártunk: végre az is megérkezett! Ezúton (is) és ismételten köszönjük az alapítványnak a támogatást, mindkét eszköz nagymértékben hozzájárul […]

Tovább

Tanulmányi eredmények visszajelző rendszere

Ezúton tájékoztatjuk az általános iskolákat, hogy az intézményünkben tanuló, 9. évfolyamos volt diákjaik milyen eredménnyel zárták a 2016/17-es tanév első félévét. A személyiségi jogok védelme miatt a tanulók neve helyett az oktatási azonosítójuk szerepel az összesített táblázatban, amely megtekinthető itt.  

Tovább

Korlát lesz a kaputól a bejáratig

Az új évre az első jó hírünk, hogy 150 ezer forintot nyertünk a Generali a Biztonságért Alapítványtól a Szimba pályázaton. Ebből az összegből korlátot építünk az iskola kapujától az Addetur főbejáratáig, hogy mozgásukban korlátozott tanulóinknak lehetőségük legyen a kapaszkodásra. Ezzel az „aprócska” fejlesztéssel intézményünk még biztonságosabbá válik!

Tovább

Zárva tartás a téli szünetben!

A téli szünet intézményünkben 2016. december 21-től 2017. január 2-ig tart, mely időszak alatt zárva vagyunk. Üzenetet az addetur@baptistaoktatas.hu e-mail címen tudnak hagyni, érdemi ügyintézés 2017. január 3-tól. Minden Diákunknak, a Szülőknek és Látogatóinknak áldott, békés ünnepeket kíván az Addetur vezetősége és dolgozói!

Tovább