Központi írásbeli vizsga szervező intézmény az Addetur

A központi írásbeli felvételi pótnapja 2018. január 25., időpont 14.00.


Tisztelt Szülők, Érdeklődők!

Az alábbiakban az Oktatási Hivatal közleményét olvashatják a központi felvételi vizsgák helyszíneiről, a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókról. Az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola a 9. évfolyamra jelentkezőknek szervez központi felvételi vizsgát.

Az eredeti közleményt, továbbá a szükséges információkat, dokumentumokat megtalálják a hivatal honlapján található linkeken itt és itt, valamint a közleményben lévő hivatkozásokra kattintva is.


forrás: www.oktatas.hu

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozza a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények listáját, valamint a jelentkezési lapokat. A központi írásbeli vizsgát megszervező intézmények listáját, valamint a jelentkezési lapokat megtalálhatják a KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső programunk Írásbeli vizsgahelyszín kereső felületén.

A fenti keresőfelület mellett az alábbi linkekre kattintva is letölthetők a központi írásbeli felvételi vizsgát hirdető intézményi feladatellátási helyek listái. A listák tartalmazzák a vizsgát szervező intézmények adatait, valamint az intézmény azon feladatellátási helyeinek adatait, ahol valamely tanulmányi területen az írásbeli felvételi vizsgán való részvételt kérik.

A jelentkezési határidő: 2017. december 8.

Központi írásbeli felvételi vizsgát hirdető intézményi feladatellátási helyek listája:

Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára pdf formátumban

Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára xls formátumban

A középfokú beiskolázás rendjéről, valamint a központi felvételi vizsgákról szóló tájékoztató, melynek 1. számú mellékletében megtalálható a központi írásbeli vizsgára történő jelentkezési lap

A sajátos nevelési igényű, illetve a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő tanulók részvételéről szóló tájékoztató

Felhívjuk a figyelmet a Felvételi a középfokú iskolákban a 2017/2018. tanévben című kiadványra, amely részletes információkat tartalmaz a középfokú felvételi eljárás menetére vonatkozóan.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.