Jó évet zártunk!

Június 26-án az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola “bezárta kapuit” diákjainak – legalábbis a vakáció idejére. Az iskolai élet azonban nem állt meg: a “színfalak” mögött a vezetőség, a tanárok és a kollégák továbbra is dolgoznak, hiszen ez az az időszak (többek között), amikor fel kell készülni a következő tanévre, kivitelezni kell minden olyan technikai feladatot, melyet év közben, az iskola “telítettsége” miatt nem lehetett. Ki kell alakítani egy új osztálytermet, költözés, pakolás, nagytakarítás, akad “egy-két” festeni-mázolni, felújítani való is – és akkor nem is beszéltünk még a különféle adminisztrációs feladatokról.

De ne csak a munkáról beszéljünk, hiszen annak közvetett és közvetlen eredménye a 2016/2017-es tanévet lezáró ünnepségen is kiderült! Szalai Levente tanár úr érettségiző osztálya, a 12.G és Őrhegyi Istvánné Ibolya végzős szakiskolásai (II/10) kitűnően vették az év végi akadályokat, mindannyian sikeresen helytálltak!

Kékesné Czinder Gabriella igazgató asszony számos igazgatói és osztályfőnöki dicséretet osztott ki tanulóinknak versenyeken való részvételért és eredményért, közösségi munkáért, példamutató magatartásért!

Idén, a kimagasló munkáért járó Addetur Iskoláért Emlékérmet a következők kapták:

  • Gottl Áron 12.G osztályos diák
  • Fóris Barnabás – pedagógiai asszisztens (és mérnök)
  • Ruff-Fazekas Anna – osztályfőnöki munkaközösség vezető (és matematika-fizika szakos tanár)

Gratulálunk nekik és büszkék vagyunk rájuk!

A kiemelt fotón (balról): Ruff-Fazekas Anna, Kékesné Czinder Gabriella, Gottl Áron, Fóris BarnabásHozzászólás jelenleg nem lehetséges.