A FODISZ pályázata

Ping-pong asztalt nyertünk a FODISZ-tól

A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségéhez sikerrel pályáztunk ping-pong asztalra, melynek sajtónyilvános átadásáról a FODISZ honlapján megjelent írást olvashatják.

„Szövetségünk, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság közreműködésével, a Decathlon-tól / Tízpróba Magyarország Kft.-től négy darab ping-pong asztalt kapott, melyeket egy felhívás keretein belül oktatási intézmények között osztott ki.

A felhívásra 55 olyan intézmény jelentkezett, ahol integrált vagy szegregált módon fogyatékkal élőket is oktatnak. A FODISZ végül egy budapesti, egy kecskeméti, egy sátoraljaújhelyi és egy szegedi intézményt választott ki. Hogy milyen fontos sporteszköz-támogatást jelentett ez az oktatási intézményeknek, azt a felhívásra beérkezett nagyszámú pályázó is mutatja, hiszen közel 60 intézmény áhítozott a ping-pong asztalokért és sok iskolában két-három asztalra is lett volna igény.

A ping-pong asztalok, valamint a FODISZ által biztosított további eszközök: hálók, ütők, labdák, átadására 2017. március 22-én, 11 órakor, sajtónyilvános esemény keretében került sor, az egyik nyertes intézményben, az Addetur Baptista Gimnáziumban (1027 Budapest, Marczibányi tér 3.).

A támogatásban részesülő iskolák: Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola (Budapest), Sátoraljaújhelyi Piarista Tanoda, Szegedi Szakképzési Centrum Déri Miksa Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, valamint a Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola Akkreditált Kiváló és Európai Tehetségpont.”

fodisz20_1fodisz13_1

fodisz19_1fodisz11_1

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.