A Mizu

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hogy támogatásukkal meg tudtuk valósítani a Nemzeti Tehetség Program keretében  A környezetszennyezés többdimenziós összefüggésrendszere (MTTD-17) és a Mizu (TFJ-17) elnevezésű projekteket.


A MIZU-ról

Az Addeturban mozgóképoktatás fakultáció és filmes szakkör keretében találkozhatnak a diákok filmezéssel. A Mizu projekt célja tehetséges filmműhelyes diákjaink által különféle műfajú kisfilmek elkészítése volt. A program célja egyrészt az volt, hogy az elkészült alkotásokkal különféle pályázatokon, versenyeken induljanak diákjaink. Másrészt az, hogy a mozgóképoktatás fakultáción és filmesszakkörben résztvevő diákjaink tehetségét kibontakoztassuk, illetve különféle kompetenciáik fejlődjenek.

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő összesen 1,2 millió forint értékben beszereztünk egy Panasonic HC-X1 4K kamerát, egy hozzávaló akkumulátort és egy kameratáskát. Az eszközök segítségével a Mizu projekt alatt is több kisfilmet készítettek diákjaink. Büszkeségre ad okot, hogy a gyerekek által készített kisfilmünkkel nyertünk az Oktatási Hivatal eTwinning pályázatán, a Színek Országos Baptista Ki Mit Tud-on is több különdíjat bezsebeltünk. Jelenleg is van olyan kisfilmünk, mellyel pályáztunk egy cím elnyerésére, ennek elbírálása még folyamatban van. És ez csak „dióhéjban”, hiszen több kisfilm projektünk is „fut”.

A Vizi Mária vezette projekt maximálisan igazolta előzetes elvárásainkat, diákjaink fejlődtek, többek lettek, szellemileg, lelkileg gazdagabbak!Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.