Eseménydús volt az év vége

Az utolsó egy-két hét igencsak eseménydús volt az Addeturban. Két nagyobb rendezvényt is lebonyolítottunk. A filmnap főszervezője Czakó-Radványi Piroska tanárnő volt, a sportnapot Lechner Andrea tanárnő és Labán Gábor tanár úr álmodták meg. Természetesen – ahogy az az Addeturban szokásos – minden kollégának meg volt a maga szerepe abban, hogy vidám, tartalmas napot varázsoljanak diákjainknak.

A filmnapon többek között volt film-szinkronizálás, Disney rajzfilmek kronológiai sorrendbe tétele, Harry Potter kvíz, sorozatok Kahoot! kvíz, színészek „kirakós”, filmek felismerése történet vagy részlet alapján.

 

A sportnapon számos programból válogathattak a gyerekek, volt röplabda, tollas, ping-pong, kosárlabda, futó váltóverseny, sakkverseny, tánc, társasjátékok és az elmaradhatatlan tanár-diák foci.

A június 27-i évzáró ünnepséggel hivatalosan is véget ért a tanév az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskolában. Kékesné Czinder Gabriella igazgató asszony számos igazgatói  dicséretet osztott ki tanulóinknak tanulmányi eredményeikért, versenyeken való részvételért és közösségi munkáért, példamutató magatartásért!

A 2018/2019-es tanév végén Divinyi Réka, Izsák Dániel és Nagy Ildikó osztályfőnökök osztályai búcsúztak az iskolától.  

Idén, a kimagasló munkáért járó Addetur Iskoláért Emlékérmet a következők kapták:

  • Cséke Viktória és Ercse Fanni – 12.G osztályos diákok
  • Eckert Imre – konduktor
  • Kékesiné Jánó Rozália – gépi írás tanár
  • Vízi Mária magyar tanár, médiaszakember

Ezúton is gratulálunk érettségizőinknek és szakiskolásainknak a sikeres vizsgához, diákjainknak az eredményes tanévhez!

Minden diákunknak, szüleiknek, hozzátartozóiknak pihenéssel, élményekkel teli nyári szünetet kíván az Addetur munkatársai nevében Kékesné Czinder Gabriella igazgató!

(balról): Ercse Fanni, Cséke Viktória, Eckert Imre, Kékesiné Jánó Rozália, Kékesné Czinder Gabriella (igazgató), Vizi Mária Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.