Érzékenyítés az Addeturban

“Az iskoláról a munkahelyemen dolgozó pszichológustól hallottam, ő ajánlotta, próbáljunk meg ide jelentkezni. Azt mondta: nem tudja mitől és hogyan, de itt valami csodát művelnek a gyerekekkel, megváltoznak, szárnyakat kapnak és boldogulnak: megtanulnak repülni!”

(részlet egy, Kékesné Czinder Gabriella igazgató asszonynak írt szülői levélből)

_______________________________________________________________________________

Szeretettel ajánljuk mind tantestületeknek, mind diákoknak Érzékenyítés az Addeturban jó gyakorlatunkat, melyet hosszú évek alatt fejlesztettünk ki.

Azok a pedagógusok és diákok, akik már vendégeskedtek nálunk, beültek tanórákra, részesei voltak az addeturos iskolai létnek és légkörnek, kivételes benyomásokkal távoztak tőlünk. Így – többek között – megtapasztalhatták a differenciált oktatás, a pedagógiai munka nehézségét és szépségét, a befogadást és elfogadást addeturos módon, a szeretve türelemmel nevelés sikerességét.

Eredményeink, a szülők és a diákok visszajelzése, a már nálunk járt pedagógusok rólunk megjelent írása (itt

és itt), az iskolai élet hangulata igazolják, hogy az “addeturos módszer” működik. Bár nem könnyű, de lehet úgy is tanítani és tanulni, olyan diákéletet teremteni, melyben az egész iskolai közösség jól érzi magát.

Kedves Pedagógus Kollégák! Jöjjenek Önök is el hozzánk, akár csak pedagógusok, vagy hozzák el diákjaikat is, legyenek részesei az életünknek egy pár órára! További részletekért, az eseti díjazás megbeszéléséért forduljanak bizalommal hozzánk!

Kékesné Czinder Gabriella

igazgató

Elérhetőségeink

ADDETUR Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola

Cím: 1022 Budapest Marczibányi tér 3.

Vezetőség, titkárság

Telefonszám/fax: +36 / 1 212 57 04 / 233-as mellék

Telefonszám: +36 / 1 445 05 35

Fax: +36 / 1 445 05 36

E-mail: addetur@baptistaoktatas.huHozzászólás jelenleg nem lehetséges.