Kerület Sportjáért Kitüntetés

A Kerület Sportjáért elismerés

Szeretettel Gratulálunk Labán Tanár Úrnak!

2019/2020. tanév

 

A kerületi testnevelés és sport mozgalmában kiemelkedő munkájáért erkölcsi és anyagi megbecsülésként, 2010-től minden évben három-három testnevelő pedagógus részesül elismerésben, oklevél és anyagi jutalom formájában.

Az elismerő oklevél a kerületi testnevelő tanári munkaközösségi értekezleten kerül átadásra, megköszönve azt a “többletmunkát”, amit a pedagógusok az év során a kerületi iskolai sportért tettek.

Évente három pedagógus kerülhet előterjesztésre, melyet Közoktatási, Közművelődési, Sport, Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottság bírál el.

 

A 2019/2020. tanév dijazott testnevelő pedagógusai:

 

  1. Labán Gábor

Iskola: Addetur Baptista Gimnázium, Technikum és Szakiskola (korábban: II. Rákóczi Ferenc Gimnázium)

A II. kerületi testnevelői munkaközösség vezetője volt sok even át, az idei tanévig. Az Addetur Iskolát sikeresen és eredményesen vonta be a kerületi diáksport versenyrendszerbe.

 

  1. Czukor Judit

Iskola: Máriaremetei-Ökumenikus Általános Iskola

Az iskola testnevelői tantestületének vezetője, ahonnan évek óta mind a tanulók száma, mind a testnevelők száma az egyik legnagyobb aktivitással képviselteti magát a kerületi diáksport versenyrendszerben. A 2019/2020 tanév 2. legeredményesebb általános iskolája lett.

 

  1. Fülepi Károly

Iskola: Újlaki Általános Iskola

Az elmúlt években aktív résztvevője a kerületi iskolai sportprogramoknak, a lebonyolításokban egyaránt segítséget nyújt az Újlkai Általános Iskola nevében is (több sporversenynek is otthont adott az Újlaki)

 

A tanév eleji iskolai sportfórumot 2020. szeptember 10-én, csütörtökön 15. 00 órai kezdettel, tarottuk meg, a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium földszinti tárgyaló termében, melynek keretében a díjak ünnepélyesen átadásra kerültek.

 

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.