Országos Gépíró Versenyt Rendeztünk

AZ ELSŐ INTEGRÁLT ORSZÁGOS SZÁMÍTÓGÉPES ÍRÁS- ÉS SZÖVEGSZERKESZTŐ VERSENY AZ ADDETURBAN

  1. 09. 17.

„Benned a cél, nálad a kulcs.” (Babits Mihály)

 

Intézményünkben 25 éve valósul meg a sajátos nevelési igényű fiatalok és ép társaik együtt nevelése-oktatása. Évek óta rendezünk intézményi szintű számítógépes írás versenyt, ahol sérült és nem sérült tanulók együtt mérettetnek meg. A fiatalok nagyon igénylik az effajta visszajelzést tudásukról, versenyhelyzetben történő teljesítményükről.

Ezért született meg bennünk az elhatározás, hogy országos szinten is rendezzünk számítógépes írás és szövegszerkesztő versenyt.

Tantestületünk másfél éven keresztül készítette elő, szervezte meg az Országos Versenyt, amit a jelentkezők már nagyon vártak.

Nagy öröm érte 12 intézmény 48 versenyzőjét iskolánkban, amikor elkezdődött a Verseny. Igazgatónőnk, Kékesné Czinder Gabriella köszöntője nyitotta meg a megmérettetést, amely ép- és sérült fiataloknak adott esélyt az együtt versenyzésre. Az Igazgatónő beszédét nagy taps követte, hiszen Neki köszönhettük, hogy felvállalta és támogatta, hogy a fiatalok felszínre hozhassák tudásukat.

Hat kategóriában – másolás (2 életkori) diktálás, szövegszerkesztés, célzó mozgás, alkalmazható írástudás – folyt a „küzdelem”, ahol mindenki céltudatosan, képességeinek megfelelően írhatott a jó teljesítményért.

Szakmai hátterünket Dobos Anita Elnök asszony vállalta, aki az Országos Gyors- és Gépíró Szövetség Elnökségi tagja. Munkáját és a Szövetség ajándékát ezúton is köszönjük!

Ez a Verseny óriási ÖRÖMFORRÁS volt, hiszen a diákok örültek, hogy együtt lehettek, örültek a versenyzés lehetőségének, sikernek, az eredményeknek, a díjaknak és annak, hogy nagyon jól érezték magukat.

Köszönjük Támogatóinknak (alapítvány, magánszemély, intézmény, zenekar), hogy lehetővé tették elképzelésünk megvalósulását.

 

GRATULÁLUNK A HELYEZETTEKNEK ÉS MINDEN RÉSZTVEVŐNEK!Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.