Rangos elismerésben részesült Kékesné Czinder Gabriella

Bárczy István-díjban részesült Kékesné Czinder Gabriella, az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola igazgatója a sérült és autista fiatalok társadalomba való beilleszkedését segítő, hosszú időn át kiemelkedően és önzetlenül végzett példaértékű tevékenységéért.

Az elismeréseket Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes és Nagy Gábor, az Emberi Erőforrások és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának elnöke adták át a Főpolgármesteri Hivatalban. A fővárosi pedagógusnap alkalmából összesen 25-en kapták meg a díjat.

A Bárczy István-díjat 2009-ben alapította a Fővárosi Közgyűlés, és 2010-ben adták át első alkalommal. A kitüntetés a fővárosban működő közoktatási és gyermekvédelmi intézmények azon munkatársai részére adományozható, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, oktatásához, képzéséhez és ezáltal a főváros fejlődéséhez.

szöveg és fotók, forrás

a csoportképen a díjazottak a Bárczy István-díj ünnepélyes átadása után a Városháza dísztermében 2018. június 6-ánHozzászólás jelenleg nem lehetséges.