Rendkívüli hírek

TÁJÉKOZTATÁS

 

Tisztelt Tanulóink, Szülők, Partnerek!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a rendelkezéseknek megfelelően – egyéb rendelkezésig – 2020. 03. 16-tól az iskola a tanulókat távoktatási rendszerben tanítja. Az iskola irányításának koordinálására létrehoztuk az Addetur Operatív Törzset (AOT), melynek tagjai:

Czakó Károly

Csics Bernadett

Hublik Ildikó

Kékes Zalán

Kékesné Czinder Gabriella

Kis Benedekné

Az AOT feladata a gyors döntések és intézkedések mielőbbi meghozatala.

 

A távoktatás megszervezéséhez működési keretként alapvetően a Microsoft Teams rendszert fogjuk használni. A tanulók regisztrációja a rendszerben a hét végén megtörténik. Az osztályfőnökök felveszik a tanulókkal a kapcsolatot, minden pedagógus kialakítja az osztálycsoportokat. Ez 2020. március 16-án és 17-én megtörténik. Az órák alapvetően az iskolai órarend szerint történnek, a tanulók ún. virtuális osztálytermekben tanulnak. Ehhez kérem biztosítsák részükre a számítástechnikai eszközt (asztali gép, laptop vagy mobiltelefon) melyhez internetelérés szükséges.

Kérem, aki nem rendelkezik ilyennel, az jelezze az alábbi telefonszámok egyikén, hogy segíteni tudjunk valamilyen megoldást kitalálni!

Hublik Ildikó: 06205293404

Kékesné Czinder Gabriella: 06209164534

 

Amennyiben bárkinek szüksége van informatikai segítségnyújtásra, az alábbi számokat hívja! Kérem ezeket a számokat csak azután (2020. 03. 17-e után) keressék, miután az osztályfőnökökkel felvették a kapcsolatot és ők minden tájékoztatást megadtak!

 

Czakó Károly: 06205693496

Kékes Zalán: 06309536195

 

Kérem továbbá, hogy amennyiben a koronavírus fertőzést akár a családtagokon, akár a gyermekeken diagnosztizálják, az osztályfőnököt értesíteni szíveskedjenek!

Budapest, 2020. 03. 14.

 

Mindenkinek Áldást és jó egészséget kívánok!

                                                                                                                        Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.