Tour de ADD…

A tavalyi év rendhagyó gólyanapját követve iskolánk idén is megrendezte kezdő diákjaink számára az első olyan napot, ahol új tanulóink egymás megismerésén túl kicsit az iskolai környezettel, környékkel is barátkozhattak. Augusztus 29-én reggel az Addetur épületében találkoztunk. Miután mindenki megérkezett, játékos osztályfőnöki óra vette kezdetét a leendő osztálytermekben az új osztályfőnökökkel. Ruff-Fazekas Ancsa, Gulyás Kriszta és Zsolnay Dóra (Mikoss Ágnes tanárnő Eerasmus képzésen vett részt, ezért volt helyettesítve) koordinálta az osztályokat. A fő vonala a csapatépítésnek egy kedvelt számítógépes játék, a KAHOOT! volt. A csapatvetélkedőben minden kérdés a sulira/tanárokra, tehát RÁNK irányult. Innen folyatódott a tavalyi évhez hasonlóan az iskola szűkebb környezetének megismerése: Marczibányi tér, sportpálya, Millenáris Park, Városmajor. Természetesen állomásonként feladatokkal kiegészítve.

A két osztály (Mikoss tanárnő osztálya a 9.1.-hez csapódott) felváltva járta be a helyszíneket, ahol fagyikeresés, fényképezés, ügyességi feladatok tették színesebbé a programokat. Minden állomáson számíthattunk kollégáink kreativitására: fejlesztő pedagógusok, szaktanárok, konduktorok, pedagógiai asszisztensek együttesen fáradoztunk azért, hogy az új kadétok érezzék: nálunk jó helyre érkeztek!

Visszatérve a suliba ajándékkal kedveskedtünk mindenkinek! Ami pedig a tavalyi év NEM KIS tanulsága: hogy legyünk bárhol, csináljunk bármit, a PIZZA mindenki számára a világ legfinomabb étele, úgy hogy jót főztünk belőle, el is fogyott mind!

A nap végén elköszöntünk egymástól, hogy aztán hétfőn, az évnyitón, már nem idegenként, hanem új addeturos diákként köszönthessük a fiatalokatJ

Ismét felejthetetlen napot töltöttünk együtt,

KÖSZÖNET ÉRTE MINDENKINEK!

Utassy-Hajdú Klára KalaHozzászólás jelenleg nem lehetséges.